Werken A11: Ter Doeststraat afgesloten vanaf 11 januari

In het kader van de aanleg van het A11-viaduct over de Ter Doeststraat in Brugge, zal de straat vanaf 11 januari afgesloten zijn en dit tot eind april 2016 met een onderbreking van drie weken in februari.

In een eerste fase, namelijk van 31 mei tot eind oktober 2015, was de Ter Doeststraat al afgesloten om het eerste brugdek van het viaduct aan te kunnen leggen. In die eerste fase konden we één pijler minder aanleggen dan eerst voorzien. Daarom start de tweede fase waarin het tweede brugdek wordt aangelegd al op 11 januari in plaats van in februari zoals eerst aangekondigd.
De werken duren tot eind april 2016. Van 8 februari tot en met 28 februari zal de Ter Doeststraat tijdelijk weer worden opengesteld. Tijdens die drie weken moeten de betonnen pijlers uitharden en kan het autoverkeer normaal passeren.

Fietsers hebben tijdens de volledige duur van de werken altijd doorgang.

Voor het autoverkeer geldt de volgende omleiding:

  • Verkeer komende van Lissewege dat richting Brugge wil moet via de N31 Zeelaan rijden.
  • Verkeer richting Dudzele moet via de N31, de nieuw aangelegde verbindingsweg tussen de N371 Blankenbergse Steenweg en de Pathoekeweg en de N348 Havenrandweg-Zuid.


Herstellingswerken 2017

Na alle zware constructiewerken zal in het voorjaar van 2017 het wegdek van de Ter Doeststraat en het jaagpad langs het kanaal volledig hersteld worden.
Meer info over de hinder in het kader van de aanleg van de A11 vind je op www.A11verbindt.be.

Welkom op de nieuwe website van Zeebrugge Open!