Sporenbundel Zwankendamme en Lissewege: update werken januari

Hierbij een update van de werken die Infrabel uitvoert in Zwankendamme en Lissewege in de maand januari:

De werfzone strekt zich uit van aan de boogbrug Wulfsberge tot aan de Gijzeleweg.

Van overweg Wulfsberge tot aan de kazerne
Tussen Wulfsberge (afgesloten overweg) en de overweg in de Stationsstraat in Lissewege zullen wijtijdens de weeknachten (22u-6u) kabelwerken uitvoeren. De profielen van de geluidswanden zullenook geplaatst worden.

Van kazerne tot einde Lisseweegs Opperhof
Wij zullen de volgende werken aan de geluidswanden uitvoeren: verder intrillen buispalen en plaatsen profielen en plinten.Wij zullen ook de bovenleidingsmassieven afwerken.

Gijzeleweg
Profielen en plinten van de geluidsmuur plaatsen.

Ter hoogte van de parking voetbalveld Lissewege
Wij zullen kabelwerken uitvoeren waarbij een deel van de parking van het voetbalveld tijdelijk ingenomen zal moeten worden.

Elektrificatie wisselverbinding
Vanaf zaterdag 9 januari vanaf 22u tot en met zondag 10 januari om 22u zal de dienst bovenleidingen van Infrabel ononderbroken (overdag en ‘s nachts) werken uitvoeren aan de wisselverbinding van de hoofdsporen van de lijn 51A in Lissewege. Deze werken zullen gerealiseerd worden met een werktrein en kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.
Tijdens deze werken is er geen treinverkeer mogelijk op deze spoorlijn om de veiligheid van ons personeel te garanderen. NMBS voorziet een alternatieve busdienst om de mobiliteit van de reizigers steeds te garanderen. Meer info hierover vindt u op www.nmbs.be.

U kunt steeds terecht bij de Cel Info Buurtbewoners van Infrabel via telefoon op het gratis nummer 0800/55 000 of via mail info.projecten@infrabel.be. Dit kan elke dag van 7u tot 22u.
De infocontainer in Zwankendamme zal in 2016 geopend zijn op woensdag 2 maart en 8 juni vanaf 15u tot 17u.

 

Welkom op de nieuwe website van Zeebrugge Open!