Hinder aan Stationsweg en Havenrandweg-Zuid in functie van aanleg A11

Hinder aan Stationsweg en Havenrandweg-Zuid in functie van aanleg A11

Eind oktober starten er ingrijpende werken op de N348, waardoor zowel de Stationsweg (N348) als de Havenrandweg-Zuid (N348) worden afgesloten. De Stationsweg wordt afgesloten vanaf 26 oktober, de Havenrandweg-Zuid vanaf 28 oktober (afhankelijk van de weersomstandigheden). Hierdoor zijn verschillende omleidingen van kracht.

Stationsweg (N348) in Brugge afgesloten vanaf maandagavond 26 oktober 2015

Vanaf maandagavond 26 oktober 2015 (na avondspits) wordt de Stationsweg (N348) afgesloten tussen het kruispunt met de N31 en de brug over de spoorlijnen Brugge-Zeebrugge (‘De Rampe’). Omdat op die plaats het nieuwe aansluitingscomplex van de A11 met de N31 wordt aangelegd, is deze afsluiting definitief. Tot wanneer de nieuwe A11 in gebruik is, moet het verkeer omrijden via het aansluitingscomplex Blauwe Toren en de nieuw aangelegde verbindingsweg tussen de Blankenbergse Steenweg (N371) en de Pathoekeweg.

Havenrandweg-Zuid (N348) in Brugge afgesloten vanaf 28 oktober 2015

Vanaf 28 oktober 2015 wordt ook de Havenrandweg-Zuid (N348) tussen de brilrotonde en de Herdersbrug afgesloten. Verkeer komende van Westkapelle volgt een omleiding langs de brilronde richting de Margareta van Oostenrijkstraat, en kan het havengebied en de Herdersbrug bereiken via de nieuwe Interhavenweg.
Verkeer komende van Brugge slaat voor de bocht van de Havenrandweg-Zuid (N348) linksaf naar het Boudewijnkanaal, rijdt onder het A11-viaduct in opbouw en onder de bestaande spoorwegbrug en volgt dan de omleiding via de nieuwe Interhavenweg.

Meer info over de aankomende hinder in het kader van de aanleg van de A11 vind je op www.a11verbindt.be.

Welkom op de nieuwe website van Zeebrugge Open!