Bezoek de A11 op Open Wervendag

Bezoek de A11 op Open Wervendag

Op zondag 31 mei 2015 tussen 10u en 17u kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen achter de schermen van de A11, de nieuwe snelweg tussen de N31 in Brugge en de N49 in Westkapelle. De 12 km lange snelweg zal voor een vlotte verbinding zorgen van de Zeehaven van Brugge met het binnenland. Bezoekers worden verwelkomd aan één van de blikvangers van het bouwproject, het viaduct tussen de spoorlijn Brugge-Zeebrugge en het Boudewijnkanaal.
Het viaduct is 17 meter hoog en zal meer dan 800 meter lang worden, om zowel de sporen als het kanaal te overbruggen. De bezoekers worden rondgeleid naast het viaduct, voor een overzicht van wat de A11 aan constructies en technische kunstwerkjes te bieden heeft. Wie tijdens het parcours alle vragen van de A11-quiz juist kan beantwoorden, maakt bovendien kans op beestig leuke prijzen.

We raden aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Voor wie toch met de wagen komt, wordt parkeergelegenheid voorzien aan het kruispunt van de Pathoekeweg met de Stationsweg (N348)

Welkom op de nieuwe website van Zeebrugge Open!